0031 610 632 625 info@smbh.nl

SMBH

Nationale en internationale chauffeursdiensten.

Onze Service

 

SMBH wordt regelmatig ingezet voor het halen en brengen van demo’s naar bijvoorbeeld een keuring van de RDW en ondersteuning bij introducties en/of demonstraties.

U kunt echter ook gebruik maken van onze haal- en brengservice bij reparatie en onderhoud. Het verplaatsen van een mobiele kraan behoort ook tot de mogelijkheden. Grote gerenommeerde bedrijven gingen u al voor.

Voor begeleid uitzonderlijk vervoer bent u bij ons aan het goede adres. SMBH rijdt met uw mobiele kraan, truck met dieplader en dolly en houdt continu contact met u.

Wanneer u onverhoopt problemen heeft tegen het einde van de werkdag of een chauffeur zich ziek meldt op zondagavond, dan kunt u ons altijd bereiken, zodat wij een ervaren chauffeur zo snel mogelijk en anders de volgende werkdag bij u hebben op de aangegeven locatie. Vaak weet u dat een wagen een paar uur later klaar is en u hebt op dat moment geen chauffeur beschikbaar. Ook dan kunt u ons bellen.

Wij rijden voor u door heel Europa voor een afgesproken prijs of uurtarief en kosten achteraf. Hierbij kunt u rekening houden met tol, diesel, reiskosten en de uurloonkosten.
Als uw wagen met een vrachtschip mee moet dan regelt SMBH dat voor u. Wij zorgen voor het vervoer en komen op eigen gelegenheid terug.

Wanneer er meerdere aantallen vrachtwagens en/of personenwagens zijn te vervoeren/verplaatsen, kunnen wij u een vast tarief per voertuig aanbieden.

De eigenaren van SMBH rijden zelf ook fulltime zonder dat er een planner tussen zit. Dit betekent voor u real-time informatie en direct contact met de klant of afleveradres. Desgewenst bellen wij de opdrachtgever of de bestemming van de wagen op, zodat eventuele wachturen vermeden worden.

Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel.

SMBH kan chauffeurs voorstellen welke op uurbasis worden ingezet voor het rijden van routes. Wij werken met veel bedrijven op deze manier samen.

Vrachtwagens van de laatste jaren zijn tegenwoordig uitgerust met een digitale tachograafschijf. Vanzelfsprekend beschikken onze chauffeurs over de zogenaamde chauffeurspas, zodat we ook daarin voldoen aan de wettelijke eisen voor wegvervoer.

Wanneer u een personenauto heeft gekocht in bijvoorbeeld Duitsland, dan kunnen wij deze tegen een vooraf afgesproken tarief voor u ophalen.

Regelmatig komt het voor dat ‘s middags een wagen klaar is voor vertrek. Wij stellen dan voor om de wagen bij u te halen en een nacht te laten staan op onze standplaats in Andelst. Hier zijn de nodige voorzieningen zoals hekken, camera’s en alarm, zodat uw wagen veilig kan blijven staan en wij er de volgende morgen vroeg mee weg kunnen rijden.

Onze administratie wordt beheerd door de eigenaren, dus ook hier zijn de korte lijnen van toepassing. U krijgt van ons een overzichtelijke factuur met de haal- en brengplaats, kosten en (uw) opdrachtnummer.